Ishnol Förlag

www.reikicoaching.se

Ishnol Bokförlag

 

 

Förlåtelsens helande kraft

 

Härom dagen läste jag något mycket intressant i James van Praghs bok Förlåtelsens helande kraft. Däri beskriver han hur han clairvoyant ser mentala och emotionella blockeringar i människors chakrasystem, framför allt i sakral-, solar plexus- och hjärtchakrana. Han har sett bruna fläckar eller mörkgrå  blockeringar i och kring magen eller grå områden runt hjärtat.

 

 

 

Allt detta har med gamla oförrätter att göra - sådant  vi inte förlåtit - och det är exakt samma fenomen som jag  tidigare har beskrivit i  min bok Nådegåvan under kapitlet Energiblockeringar.  Både jag själv och mina klienter har sett och upplevt hur grå eller svartgrå "energibollar/energimoln" frigjorts från kroppen under Reikisessionerna. Det har vid dessa tillfällen handlat om känslomässiga blockeringar som  haft sitt säte i magen eller i hjärtat.

                

          

 Författare: Ewa Paulina

Titel:               Nådegåvan

Förlag: Ishnol Förlag

Sidantal: 220

ISBN: 978-91-663-8418-9

Format: 140 x 210 mm

Genre:  Andlig och personlig utveckling, Reiki, healing, hälsa, alternativa terapier

Försäljning: Adlibris Bokhandel, www.adlibris.com

                        

 

 

 

 

 


 

Vill du köpa boken?

        www.adlibris.com

eller skicka din beställning till mig:

reikiewa@gmail.com

          

"Det är sällan det kommer ut helt nya böcker om reiki på svenska. Därför blev jag så glad när jag upptäckte en helt nyutkommen bok på Adlibris - så jag beställde den direkt! Alla ni som ännu inte läst den - gör det!"


Recension från Reikiförbundets tidning,

nr 3-4, årgång 2012:"Din bok är så mitt i prick, jag har knappt kunnat slita den ifrån mig, så bra tycker jag att den är. Den berör verkligen mitt innersta. Så stort grattis och tack för att jag får vara med på din resa!" / Kram. Annelie


"Tack för att du finns, Ewa! Har läst din bok 2 gånger. Den är bara så rätt! Din bok ligger verkligen helt rätt i tiden." Stor kram. Tina


"Läst den . Tänk att detta är möjligt! Är helt uppfylld av min nya kunskap om Reiki, som jag kommer att förmedla vidare, var så säker.... Dina klienters upplevelser är verkligen märkliga, otroligt vilka energier det finns. Ja, genom din bok har man verkligen fått insikt om vad Reikihealing är. Kapitlet Tankens kraft tilltalade mig särskilt. Om värdlen anammat vad den kraften gör med oss och infört s.k. healing i "tankarnas värld" så hade nog medicinförbrukningen minskat påtagligt vid flertalet sjukdomar."

Kram. Anne-Lise


"Tack!!! för att du skrivit den!"

Kram. Ulrika


Kommentarer från fler läsare:


"Tack, tack, tack Ewa - nu har jag läst Nådegåvan. Jag blev alldeles varm i hjärtat. Åh, vilken underbar bok du skrivit! Vilken inspirationskälla både för reikare och blivande reikare. Vilken gåva du ger till alla genom att du berättar om allt fantastiskt, som du delar med dig av."

Kram och hej från mej. Eva


"Tack för din underbara bok!" /Petronella


"Ewa! Jag är djupt berörd och stor glädje fyller hela mitt hjärta! Framför allt känner jag en tillhörighet, och det är gott! Stor varm kram till dig modiga Ewa som GER LOV!"

/ Ulla


"Sitter nu och läser din bok... hrm... Jättebra! Men folk måtte ju tro att jag är helknäpp. Ha, ha!"

Kram. Annika Heurlin


"Kära Ewa! Nu har jag haft lite tid att sätta mig under mitt päronträd i trädgården och läsa din underbara bok. Den är fin, inspirerande och äkta. Tack än en gång för Nådegåvan, och tack för att du finns och har modet att dela med dig av dessa djupa erfarenheter. Boken är värdefull."

Kramar från Margareta


"Boken har hjälpt mig mycket. Emotionella och mentala utrensnings-symptom som du redogjort för stämmer precis med vad jag själv upplevt. Jag vill gärna dela med mig och sprida budskapet; att hjälpa andra. TACK för en fantastisk bok och hjälp på vägen!" Kram. Lena

Copyright  ©  All Rights Reserved