Drömtydningskurs

www.reikicoaching.se

Drömtydning    2 dagars grundutbildning 

                   Let´s do some dream work, shall we?

 

 

 

I varje stund färdas meddelanden och budskap till dig, både då du är vaken och när du sover. Drömmarnas budskap kan vara nyckeln till framgång inom livets alla områden. Drömmar påverkar dig mer än vad du kanske tror. Att kunna tolka dina drömmar kan leda till mycket positiva förändringar för dig. Drömmar påverkar din hälsa, dina relationer, dina vägval i livet och dina yrkesval, din förmåga att fatta bättre beslut liksom din förmåga till kontakt med den andliga världen - med andra dimen

 

  • Lär dig att se de olika tecknen omkring dig.
  • Lär dig se symboliken i dina drömmar.
  • Lär dig tolka innebörden av dessa budskap.
  • I det medvetandetillstånd du befinner dig i när du drömmer har du lättare att vara i kontakt med dina högt utvecklade andliga vägledare?

 

Drömmar är budskap till dig själv - om dig själv - från dig själv. Drömmar kan inte tolkas bokstavligt, de kräver att vi tolkar dem utifrån en symbolisk och metaforisk nivå.

 

 

Jeremy Taylor, drömexpert och författare, har arbetat med drömmar i över 40 år. Han säger att drömmar alltid bär på byggstenar för hälsa och helhet - alltid - och detta gäller särskilt mardrömmar som vill uppmärksamma dig på något mycket speciellt.

Kanske handlar det om nödvändiga förändringar du behöver göra  i livet.

 

 

 

 

”När de hade gett sig av visade sig Herrens Ängel i en dröm

för Josef och sade:

- Stig upp och ta med dig barnet och hans mor och fly till Egypten

och stanna där tills jag säger till dig..."                     

 

 - Matteus evangelium 2:19

 

 

I varje stund färdas meddelanden och budskap till dig, både i vaket tillstånd och i drömmarna när du sover. Drömmars många gånger kraftfulla symbolik och budskap vägleder dig mer än vad du kanske tror eller ens är medveten om. Drömmar kan ge dig värdefulla insikter om din hälsa, dina relationer, din riktning i livet och dina yrkesval. De kan innehålla information som bidrar till att du ser klarare på händelser, beteenden, känslor och tankemönster och därmed förhöjer din förmåga till att fatta betydelsefulla och avgörande beslut och mycket mer därtill som leder till positiva förändringar för dig. Drömmar kan också innehålla mycket informativa och kärleksfulla budskap från högre sfärer. 

 

 

”Drömmarna är en sorts kommunikation till dig själv

- om dig själv – från dig själv.”

Carl Gustav Jung

Hur kan jag bäst leva i enlighet med mitt livs syfte

- med min själs syfte -

i det här livet?

Sfinxen på San Michele, Capri.

Några kursutlåtanden:


"TACK underbara Ewa o finaste änglar för en superhelg! Åter igen! Det var som vanligt en blandning av skratt, kärlek, 'brutalkärlek', massvis med information... och mycket, mycket mer."


"Instämmer, helt underbart! Underbart och galet."


"Oj, oj, oj vad mycket visdom det finns i våra drömmar. Jag åker hem ifrån Kristianstad och Drömkursen med mycket kunskap och ett leende på läpparna, tacksam över allt jag lärt mig idag."


"Fantastisk dag! Stort tack Ewa, för att vi fick komma på ytterligare förkovran."


"Jag kan inte med ord beskriva hur glad och tacksam jag är över att ha träffat dig. Tack för din kärlek och allt du lär oss."


"Först TACK för en fantastisk kurshelg! Du är så kunnig Ewa och jag känner att saker faller på plats när vi ses.""Vilken energi jag fick! Och det var välbehövligt. Kursdagarna känns nästan overkliga, men det är för att det blev som healingsessioner. Jag känner nu för tiden att dessa stunder inte sker i (bara) 3D."

/ Eva


"Verkligen olika och spännande drömmar och jättetrevlig stämning i gruppen! Kul gäng! Ja! Otroligt många drömmar några hade. Jag försökte drömma om djur i natt men det gick inget vidare, det kommer kanske...

Ewa, kanonbra genomförd kurs. Tack för allt!"

/Helena


"Tack för en jättetrivsam helg!

Synd att jag inte kunde bidra med så mycket, men det fanns ju andra som hade drömt desto mer."

/Kerstin


"Stort tack för en jättefin helg - jag har ridit på vågen hela dagen."

/Susanne


"Hej älskade goa Ewa!

Ja något har hänt denna helg. Jag har vaknat! För det hände något fantastiskt med mig. Så något nytt har absolut hänt. Jag har lite svårt att beskriva känslan, men med mig har jag ialla fall tankesättet att allt gått åt rätt håll. Nu sjutton ska mitt nya jag komma fram, men på ett fortsatt varmt och kärleksfullt sätt. Tack snälla Ewa för min långa resa hos dig.

Massor massor med änglakramar till dig!"

/L. F.

Copyright  ©  All Rights Reserved