Ishnols böcker & bokförlag

Ishnols böcker & bokförlag

 

 

En sann skildring av oväntade andliga upplevelser och uppenbarelser i samband med Reikihealing. 


Ett utdrag ur boken:

"Att få motta Reikikraftens helande är naturligtvis en underbar upplevelse men det kan stundtals vara smärtsamt att helas, som när vi till exempel släpper taget om våra djupaste blockeringar."
Upplevelsebeskrivning 10 - Änglakören 

Erik hade varit hos mig på fem Reikibehandlingar i energibalanserande syfte, framför allt på grund av de halsproblem som besvärat honom i flera års tid. Han hade själv dragit slutsatsen  att det berodde på någon form av energiblockering i halschakrat.

Vid just det här specifika tillfället hade läkningsprocessen nått en djupare nivå. Det stack och pulserade i både hals och käke, men så med ens kunde Erik urskilja svaga toner som från en kör långt borta. Körsången blev allt starkare och det var  en underbart vacker sång, alldeles klockren och ljuvlig. Det var en körsång som inte kunde liknas vid något här på jorden. Erik förstod efter att först ha analyserat sitt psykiska tillstånd att den skönsjungande körsången faktiskt inte var inbillning; den kom inte heller från mänskliga strupar. Den var ett korus av vackra röster som tillhörde självaste Änglakören! De klara, vibrerande tonerna verkade få Eriks enerigkopp att länka sig samman med dem och instinktivt visste han att det tidigare problemet med halsen endast var ett minne blott."                     

 Författare: Ewa Paulina

Titel:               Nådegåvan

Förlag: Ishnol Förlag

Sidantal: 220

ISBN: 978-91-663-8418-9

Format: 140 x 210 mm

Genre:  Andlig och personlig utveckling, Reiki, healing, hälsa, alternativa terapier

Försäljning: Adlibris Bokhandel, www.adlibris.com


                        

 

 

 

 

 

All vår början bliver svår, bättre går det år från år.


Ända sedan barnsben har jag drömt om att bli författare. Som barn kunde jag sitta hela dagarna och skriva, stundtals med penna och andra gånger skrev jag på mina föräldrars gamla skrivmaskin. Jag skrev korta noveller och deckare. Att skriva deckare var min starkaste sida. Min fantasi hade ett oändligt bibliotek att hämta stoff ifrån. Mitt i livet förstod jag att jag måste ta min dröm och passion på allvar och verkligen göra något utav det hela. Jag skrev min första bok Nådegåvan och nu, flera år senare, är det dags igen. Den här gången blir det på ett annat sätt; den här gången blir det "på riktigt". I somras gick jag en mycket inspirerande skrivarkurs hos en av mina absoluta favoritförfattare. Du kommer snart att få tillgång till de nya böckerna.


Ewa Olsson Hermansson, blivande författare,  andlig lärare & Wellness Coach 

  Vill du köpa boken?

     

        Boken är slutsåld på

           www.adlibris.com

Ett par exemplar finns fortfarande kvar hos Ishnol Inspirationskällan.


    Skicka din beställning till:

     reikiewa@gmail.com

     Pris: 228,00 kr + frakt 49,00 kr

       Betalning sker i förskott.


          

"Det är sällan det kommer ut helt nya böcker om reiki på svenska. Därför blev jag så glad när jag upptäckte en helt nyutkommen bok på Adlibris - så jag beställde den direkt! Alla ni som ännu inte läst den - gör det!"


Recension från Reikiförbundets tidning, nr 3-4, årgång 2012:"Din bok är så mitt i prick, jag har knappt kunnat slita den ifrån mig, så bra tycker jag att den är. Den berör verkligen mitt innersta. Så stort grattis och tack för att jag får vara med på din resa!" / Kram. Annelie


"Tack för att du finns, Ewa! Har läst din bok 2 gånger. Den är bara så rätt! Din bok ligger verkligen helt rätt i tiden." Stor kram. Tina


"Läst den . Tänk att detta är möjligt! Är helt uppfylld av min nya kunskap om Reiki, som jag kommer att förmedla vidare, var så säker.... Dina klienters upplevelser är verkligen märkliga, otroligt vilka energier det finns. Ja, genom din bok har man verkligen fått insikt om vad Reikihealing är. Kapitlet Tankens kraft tilltalade mig särskilt. Om värdlen anammat vad den kraften gör med oss och infört s.k. healing i "tankarnas värld" så hade nog medicinförbrukningen minskat påtagligt vid flertalet sjukdomar."

Kram. Anne-Lise


"Tack!!! för att du skrivit den!"

Kram. Ulrika


Kommentarer från fler läsare:


"Tack, tack, tack Ewa - nu har jag läst Nådegåvan. Jag blev alldeles varm i hjärtat. Åh, vilken underbar bok du skrivit! Vilken inspirationskälla både för reikare och blivande reikare. Vilken gåva du ger till alla genom att du berättar om allt fantastiskt, som du delar med dig av."

Kram och hej från mej. Eva


"Tack för din underbara bok!" /Petronella


"Ewa! Jag är djupt berörd och stor glädje fyller hela mitt hjärta! Framför allt känner jag en tillhörighet, och det är gott! Stor varm kram till dig modiga Ewa som GER LOV!"

/ Ulla


"Sitter nu och läser din bok... hrm... Jättebra! Men folk måtte ju tro att jag är helknäpp. Ha, ha!"

Kram. Annika Heurlin


"Kära Ewa! Nu har jag haft lite tid att sätta mig under mitt päronträd i trädgården och läsa din underbara bok. Den är fin, inspirerande och äkta. Tack än en gång för Nådegåvan, och tack för att du finns och har modet att dela med dig av dessa djupa erfarenheter. Boken är värdefull."

Kramar från Margareta


"Boken har hjälpt mig mycket. Emotionella och mentala utrensnings-symptom som du redogjort för stämmer precis med vad jag själv upplevt. Jag vill gärna dela med mig och sprida budskapet; att hjälpa andra. TACK för en fantastisk bok och hjälp på vägen!" Kram. Lena